> Početna

Apartmani Marija, 3 km od Zrća, 4 km od Novalje

Apartmani Marija***  smješteni su samo 4 kilometra od Novalje, odnosno 3 kilometra do poznate plaže Zrće a nalaze na mirnom mjestu Vidalići. 

Sa balkona apartmana puca pogled na more i šljunčanu plažu koja je udaljena tek 50 metara, a sam balkon opremljen je, između ostalog, i roštiljem. Uz balkon, apartman ima i terasu te dvorište, a osigurano je i parkirno mjesto. 

Apartman je opremljen bežičnim interentom, a tu je i TV, Hi-Fi, klimatizacija i grijanje, te perilica rublja.

Dakle, sve potrebno za idealan odmor...

Dobrodošli!

Kontakt

Apartmani Marija

Kontakt osoba: Janja Lončar-Puček

Adresa: Gospodarska 29 c, Varaždin
Mob. +385 (0)98 303 607
Email: janja.loncar.pucek@automobil-loncar.hr
info@marija-novalja.com


Adresa apartmana: 
Vidalići 9
53296 Zubovići
Novalja, otok PagPrikaz veće karte

Plaže Novalje

Novalja je okružena sa nekoliko prekrasnih plaža, pješčanih i šljunčanih, te nezaobilaznim čistim morem. Udaljene su od Novalje od 1 do 3 km tvoreći oko nje svojevrsni prsten.

Plaža Zrće

Ako ne najljepša, onda definitivno jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, i ne samo na Jadranu. Plaža Zrće je smještena u Uvalu Zrće, sjeveroistočno od grada Novalje. Okružena borovom šumom, do plaže se dođe uskim putem na veliko parkiralište odmah uz plažu.

Novalja - poželjna destinacija

Mjesto Vidalići jedno je od sastavnica grada Novalje koji je turistički centar i središnja luka otoka Paga te županije Ličko-senjske. Prirodne ljepote, među kojima se posebno ističu lijepe i prostrane pješčane plaže u okolici Novalje, ugodna mediteranska klima, bogata kulturno-povijesna baština, raznovrsna kulturno-umjetnička, zabavna i sportsko-rekreativna ponuda, domaća kuhinja te odlična prometna povezanost s kopnom i tijekom ljeta, s obližnjim otocima, čine Novalju i mjesta oko nje vrlo poželjnom i traženom destinacijom za odmor.